Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus
Dæksøgning
Bredde
Højde
Diameter
Reifen Finden
Læs værdierne på det aktuelle dæk 

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Derfor er det en god idé at købe pålidelige vinterdæk

Når først kulden begynder at bide og temperaturen udenfor er nået under de 7 grader, er tiden inde til at skifte dine sommerdæk ud med vinterdæk. Selvom sommerdæk godt kan fungere under bestemte vinterforhold, er det en unødvendig risiko at tage, da du aldrig kan være sikker på hvornår vejret skifter.

Det kan være at der både er skyfri himmel og halvvarmt når du tager hjemmefra, men hvis der er noget det danske vejr kan, er det hurtigt at skifte fra det ene øjeblik til det næste. På vejen hjem kan motorvejen være dækket af sne eller et tyndt lag is, og her har selv de bedste sommerdæk ikke meget at byde på. Udover et bedre vejgreb har vinterdæk også en meget kortere bremselængde; ofte halvt så lang som på sommerdæk. Derfor anbefaler vi at du skifter til vinterdæk, og ønsker du at vente med skiftet så længe som muligt, så sørg i hvert fald for at montere vinterdæk på din bil, når årets første snevejrsdag er ankommet.

Vinterdæk er suveræne i forhold til sommerdæk

I hvert fald når det kommer til kørsel på glatte og kolde overflader. Med selv billige vinterdæk på din bil er du mere sikker i vinterføre, sammenlignet med højkvalitets sommerdæk. Her på daek-outlet.dk finder du gode priser på både billige og mere pristunge vinterdæk fra Michelin og andre dækgiganter – vi har noget for enhver smag og til både små og store dækbudgetter.

Er du i tvivl om hvilken model af dæk der bedst dækker dine behov, skal du blot indtaste bredden, højden og diameteren der matcher dine fælge, og så ellers benytte vores søgeværktøj til at fremkalde en liste af vinterdæk. Herefter kan du læse lidt om det enkelte dæk på deres egen underside, eller eventuelt Google din ønskede model og se hvad andre brugere har at sige om det.

Køb dine vinterdæk hos os og spar penge

En af fordelene ved at købe dine næste vinterdæk på daek-outlet.dk er at vi er del af Europas førende online dækforhandler. Dette betyder at vi altid køber stort ind af dæk, så vi opnår mængderabat. Rabatten sender vi så videre til dig og vores andre besøgende, så I ikke behøver kigge andetsteds efter de perfekte vinterdæk.

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.