Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Motorcykeldæk

Off-road motorcykeldæk til enhver smag

Mangler du nogle nye motorcykeldæk til crossbanen eller ude i naturen? Med de helt rette off-road dæk er du mere end godt udrustet til at klare de mange bakker og ujævnheder i naturen, mens dæk i denne klasse samtidig fungerer upåklageligt på alle typer af crossbaner.

Vi har off-road motorcykeldæk i flere forskellige størrelser, og du kan benytte vores søgeværktøj til at finde et dæk der passer perfekt til din crosser. På vores lager finder du blandt andet motorcykeldæk fra Bridgestone, Dunlop, Pirelli, Michelin og mange andre spændende fabrikanter.

Kør vejen tynd med de rette touring motorcykeldæk

Hvis din motorcykel er meget mere end blot et transportmiddel til og fra arbejdet, og du ofte kører lange ture og tager på opdagelse, er det touring dæk du skal kigge nærmere på. Der er nu intet som at tage på opdagelse på ryggen af en komfortabel touring motorcykel. Hvad end det er en tur rundt omkring i Danmark, eller en længere køretur rundt i Europa, er det nødvendigt at have nogle solide og slidstærke motorcykeldæk du kan stole på, og som samtidig gør turen så behagelig som mulig.

Hos daek-outlet.dk ved vi at ingen ønsker at skifte dæk i silende regn, og at lange køreture sætter store krav til ens dæk. Derfor har vi købt godt ind af holdbare og touring egnede motorcykeldæk, så du frit kan køre på tværs af Danmark eller Europa, uden at bekymre dig om kvaliteten af dine dæk.

Stort udvalg af interessante sportsdæk

Hvis du finder tanken om at køre igennem Europa på din motorcykel spændende, men lidt for langtrukken efter din smag, er du måske ejer af en lækker sportsmotorcykel. Her handler det mere om at benytte dæk der har et højt niveau af sikkerhed ved høje hastigheder, og som er fleksibelt nok til at håndtere skarpe sving og vendinger.

Da en stor del af danske motorcykelejere benytter deres motorcykel til ovenstående, har vi selvfølgelig også købt godt ind af dæk i denne kategori. Ligesom det er tilfældet med vores touring dæk, scooterdæk, off-road dæk og andre kategorier af dæk til motorcykler, kan du købe dem til en fast og lav pris, uanset hvilket mærke du foretrækker.

Mulighed for montage

Mulighed for montageOgså til motorcykeldæk har vi moteringspartnere i din nærhed. Søgning efter monteringspartner

Lave priser på dæk:

  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.daek-outlet.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark