Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Motorcykeldæk: Quad/ATV

ATV dæk til faste lave priser

Står du og mangler et eller flere ATV dæk til din quad bike? Til trods for at en ordentlig firehjulet motorcykel i sig selv er sikker og stabil, har dækkene en stor betydning for hvilket terræn du kan køre i, samt vejgrebet i dårligt føre. Med de rette ATV dæk kan du køre stort set overalt, lige fra hårde jordbakker til mudrede stier, og så har de en overraskende lang levetid. Mange af dækkene er udstyret med et selvrensende system, der gør at jord og mudder ikke bliver siddende på steder der kan gøre din kørsel mere usikker.

Billige ATV dæk til motocross baner

Foretrækker du at køre på motocross baner, i stedet for op og ned af stier i naturen, har vi også ATV dæk til dette formål. Disse dæk er designet til at håndtere slag og stød fra hårde overflader, og presser du ofte din firhjulede motorcykel til det yderste, eller elsker du at tage hop fra bakker og lignende, vil de rette ATV dæk beskytte dig selv og dit køretøj mod skader og uheld.

Du kan finde de helt rette dæk til firhjulede motorcykler ved at benytte søgeformularen her på daek-outlet.dk. Her indtaster du den størrelse der matcher din quad bike, hvorefter du bliver præsenteret for en liste af matchende dæk.

Mulighed for montage

Mulighed for montageOgså til motorcykeldæk har vi moteringspartnere i din nærhed. Søgning efter monteringspartner

Stort udvalg og høj kvalitet:

  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk