Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Komplette hjul: Alufælge med vinterdæk

Her finder du Alufælge med vinterdæk til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Det er muligt at din bil ikke er med på listen. Skulle dette være tilfældet, bedes du venligst meddele det til os. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 3-5 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Sikkerhed i vintermånederne

Med de rette alufælge med vinterdæk på din bil, kan du begive dig ud i selv det værste snevejr med ro i sindet, velvidende at dine nye og sikre vinterdæk nok skal klare mosten. Glemmer du nogle gange at rengøre dine fælge, og støder du indimellem på kantsten og lignende, som efterlader et dårligt minde på dine fælge? I så fald kan du overveje om de ikke skal udskiftes sammen med dine dæk.

Til trods for at fælge ikke har nær så stor betydning for din sikkerhed, sammenlignet med dæk, har de alligevel noget at skulle have sagt, og så har de en stor betydning når det gælder din bils udseende. Ønsker du at imponere dine medarbejdere eller er du på udkig efter en lønforhøjelse, er der altså en fordel ved at have et par lækre fælge på bilen, da det blandt andet udstråler selvsikkerhed og kontrol – det giver trods alt et bedre indtryk end ridsede og beskidte fælge.

Stålfælge i stedet for alufælge

Du er også velkommen til at prøve vores løsning med stålfælge i stedet for alufælge. Denne type fælge er ofte foretrukket til vinterkørsel, da de er tungere, og dermed giver bilen et bedre vejgreb på sne og is. Alufælge fungerer selvfølgelig også upåklageligt om vinteren, og i sidste ende kommer det meget an på ens foretrukne kørestil. Køb dine næste alufælge med vinterdæk hos os, hvor vi blandt andet har gode priser på Continental dæk, og nyd godt af den hurtige daek-outlet.dk levering. Vi har også faste og lave priser på sommerdæk og helårsdæk.