Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Komplette hjul: Alufælge med helårsdæk

Her finder du Alufælge med helårsdæk til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Det er muligt at din bil ikke er med på listen. Skulle dette være tilfældet, bedes du venligst meddele det til os. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 3-5 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Lad ikke dine dæk blive for slidte

Har dine hjul set bedre dage? Gør din bil mere sporty og frisk at se på, og skru samtidig op for sikkerhedsniveauet med et par spritnye alufælge med helårsdæk. Vi sælger pakkeløsninger i form af både fælge og dæk, som sparer dig både tid og penge. Du slipper altså for at bede den lokale dækforhandler om at købe bestemte fælge og dæk hjem i din størrelse, velvidende om at det er svært at sige nej tak, når først du har bedt om dette, skulle du af en eller anden grund ombestemme dig. I stedet kan du i ro og mag kigge på vores udvalg af alufælge med helårsdæk, hvor du er garanteret at de passer på din bil. Hælder du mere til vinterdæk eller sommerdæk, kan du også finde disse her på siden, enten som komplette hjul eller hver for sig.

Så nemt er det

Det eneste du skal gøre er at indtaste de nødvendige oplysninger omkring din bil, såsom producent, model, årgang og serie, hvorefter vores database kun viser dig matchende dæk. Takket være dette værktøj vil du altid modtage alufælge med helårsdæk der matcher din bil, og så sørger vi selvfølgelig for at det hele er afbalanceret og køreklart. Vi har både alufælge med stålfælge på lager, mens dækkene er fra industrigiganter såsom Goodyear og Michelin, men vi har også billigere alternativer. Kontakt os gerne her på daek-outlet.dk hvis du har spørgsmål til vores alufælge med helårsdæk - vi stræber altid efter at svare så hurtigt som muligt.