Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Kompletdæk: Stålfælge med Sommerdæk

Her kan du finde stålfælge pakket som et sæt med vinterdæk til alle almindelige biler, SUV'er, off-roaders, varevogne og lette erhvervskøretøjer, afbalanceret og monteret, klar til at blive monteret på dit køretøj.

Du bedes være opmærksom på at alle biler godkent til brug i EU efter 1. november 2014 skal være udstyret med dæktryk-overvågningssystemer (TPMS). Hvis din bil allerede har en aktiv TPMS, kan du købe dæk der allerede er monteret på stålhjul med en sensor der er programmeret til din bil.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Lave priser på mange sommerdæk

Få et godt tilbud på dine næste stålfælge med sommerdæk lige her på siden. Ved hjælp af gode leverandøraftaler kan vi året rundt tilbyde lave priser på moderne, klassiske og mere sporty stålfælge med sommerdæk. Du kan selvfølgelig også vælge at købe dine fælge og dæk hver for sig, men står du og mangler udskiftninger til begge, kan det bedre betale sig at købe en af vores smarte kompletdæk, der kombinerer fælge og dæk i én pakke. Her sørger vi for at det hele passer som det skal og at dine nye hjul er køreklar fra det øjeblik du modtager dem med posten – det eneste du selv skal gøre er at booke en tid på det lokale værksted, hvor de så kan fastmontere dine nye stålfælge med sommerdæk.

Meget mere end blot stålfælge

Vi er fuldt ud klar over, at alufælge er blandt de mest populære fælge for tiden. Derfor har vi også fyldt lageret med spritnye alufælge og klassikere, der hver især har deres eget unikke look. Kombiner en af vores fælge med vinterdæk, helårsdæk eller sommerdæk fra Michelin, Continental eller lignende, og du vil være godt kørende langt ind i fremtiden. På daek-outlet.dk sørger vi for at dine stålfælge med sommerdæk matcher din bil, så du ikke skal bruge unødig tid på at måle og kigge andetsteds – du finder det hele her i shoppen.