Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Er dine nuværende dæk lidt slidte at se på?

Mange danske bilister vælger desværre at slide dækkene godt ned, inden de overvejer at skifte til nogle nye. Der er flere grunde til, hvorfor det er en dårlig idé at tage chancen på upålidelige dæk, men den største grund er selvfølgelig sikkerheden. Når først et dæk er blevet slidt, vil vejgrebet aldrig blive så stærkt som da du først købte det, og du har derfor nemmere ved at skride ud på regnvejrsdage og i vinterperioden.

Det er derfor en god idé at kigge efter nogle nye dæk allerede ved en minimumsdybde på 3,0 mm, som er hvad bilmagasinet FDM anbefaler. Du kan selvfølgelig også vente til du når de lovpligtige 1,6 mm, men det er risikabelt, da forskellen på vejgreb mellem 1,6 og 3,0 mm er ret betydelig.

Få det hele i én pakke

Står du i en situation der ligner ovenstående, er du heldigvis landet på den helt rigtige hjemmeside. Her på daek-outlet.dk har vi nemlig lave priser på alle typer dæk, og ønsker du samtidig at gøre en god handel på fælge, kan du her på siden købe kombinerede fælge og dæk under navnet kompletdæk.

Med kompletdæk slipper du først og fremmest for at lede efter fælge og dæk der matcher når det kommer til både stil og størrelse. Derudover behøver du ikke bruge penge og tid på at få et værksted til at montere dine nye fælge på dine nye dæk – du kan endda vælge selv at smide dine nye kompletdæk på bilen, lige så snart du modtager dem, eller få det gjort lynhurtigt på dit lokale værksted. Vi søger for at afbalancere og montere dine nye fælge, så du igen er køreklar inden for ganske kort tid.

Spar penge ved at købe dine kompletdæk her

Takket være gode leverandøraftaler kan vi her på daek-outlet.dk tilbyde faste og lave priser på kompletdæk. Det eneste du skal gøre er at finde nogle dæk og fælge der falder i din smag, og så ellers bestille dem direkte til din dør, eller til en af vores monteringspartnere i dit nærområde. Vi har kompletdæk i både store og små størrelser, og der er uden tvivl også en størrelse der passer til lige netop din bil.