Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Kompletdæk: Stålfælge med vinterdæk

Her kan du finde stålfælge pakket som et sæt med vinterdæk til alle almindelige biler, SUV'er, off-roaders, varevogne og lette erhvervskøretøjer, afbalanceret og monteret, klar til at blive monteret på dit køretøj.

Du bedes være opmærksom på at alle biler godkent til brug i EU efter 1. november 2014 skal være udstyret med dæktryk-overvågningssystemer (TPMS). Hvis din bil allerede har en aktiv TPMS, kan du købe dæk der allerede er monteret på stålhjul med en sensor der er programmeret til din bil.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Kompletdæk er både sikre og smarte

Har du lyst til at spare både tid og penge på dit næste køb af fælge og dæk? I stedet for at købe dem hver for sig, og så ellers håbe at de passer sammen, kan du her på siden købe dem som én pakke, kaldet kompletdæk, hvor vi blandt andet samler stålfælge med vinterdæk for dig. Du kan ofte opnå gode besparelser ved at købe dem i én pakke, først og fremmest da vi har lave priser på både fælge og dæk, men også fordi du slipper for at betale din mekaniker for at afbalancere og montere dine nye dæk på fælgene – det klarer vi for dig inden vi sender dem afsted. Det eneste du skal sørge for er at bytte dine nye stålfælge med vinterdæk ud med dine nuværende.

Spændende udvalg af både fælge og dæk

Her på daek-outlet.dk har vi et stort udvalg af alle typer dæk lige fra sommerdæk og helårsdæk til vinterdæk. Med lave priser og hurtig levering kan du ofte vælge lige det mærke du ønsker, uden at det slår hul på din bankkonto. Se også vores udvalg af alufælge, der ligesom vores stålfælge med vinterdæk hører til i den lave ende af prisskalaen.