Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Motorcykeldæk: Scooter / knallert

Scooterdæk til mindre og større scootere

Har din scooterdæk set bedre dage? Hvis de er blevet godt slidte at se på, er tiden måske inde til at købe nogle spritnye af slagsen, så du igen kan føle dig sikker ved alle hastigheder, samt få den korte bremselængde tilbage, som du engang havde da dine dæk var nye. Her på daek-outlet.dk har vi et bredt sortiment af dæk til knallerter og scootere, uanset om du kører knallert 30 eller 45.

Få dine knallertdæk skiftet af professionelle

Hvis du ikke gider selv at kæmpe med dine nye knallertdæk, kan du betale lidt ekstra og få et lokal værksted til at gøre det for dig. Gennem vores monteringspartnere tilbyder vi nemlig på- og afmontering af alle dæk, fra lastbiler og personbiler, til scootere og større motorcykler. Det eneste du skal gøre er at bestille dine nye scooterdæk direkte til den nærmeste monteringspartner, og så ellers aftale en dato hvor de kan klare opgaven for dig. Herefter møder du bare op på det aftalte tidspunkt og får ordnet din scooter eller knallert.

Vinterdæk til scootere og knallerter

Benytter du ofte din scooter eller knallert i vinterperioden, kan du med en udskiftning fra sommerdæk til vinterdæk, nemt øge dit sikkerhedsniveau. Hvis der er noget man godt kan klandre det danske vintervejr for, er det at være upålidelig fra den ene dag til den anden. Du kan høre i radioen, at det bliver solskin og godt vejr hele dagen, men på vej hjem på din scooter, er vejene pludselig glatte og dækket af sne eller is.

Derfor er det en god idé at være godt udrustet til at tackle alle slags vejrsituationer i vinterhalvåret, og det er kun med vinterdæk at du kan føle dig rigtig sikker. Sommerdæk kan godt bruges i nogle situationer, men når først temperaturen er tilpas lav og der er is på vejene, er det kun dine køreevner og vinterdæk der kan beskytte dig mod udskridninger.

Mulighed for montage

Mulighed for montageOgså til motorcykeldæk har vi moteringspartnere i din nærhed. Søgning efter monteringspartner

Hurtig og god service:

  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard