Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Run Flat dæk

Sig farvel til at skifte dæk i vejkanten

Har du før prøvet at stå i vejkanten i silende regn, mens du på hektisk vis leder efter udstyret i bagagerummet, der skal hjælpe dig med at skifte dit punkterede dæk? Hvis du gerne vil slippe for denne slags situationer, kan du overveje at udskifte dine dæk med nogle mere moderne RFT dæk, som er den engelske forkortelse for Run Flat dæk.

Med disse dæk på din bil slipper du for at få snavs på tøjet når du skifter dæk, da du slet ikke behøver at gøre det selv. Skulle du være så uheldig at få en punktering når du er ude og køre, kan du på nogle Run Flat dæk i stedet for at stoppe op og skifte det selv, køre op til 80 kilometer og besøge dit lokale værksted, som så kan klare problemet for dig. Du slipper altså for at bruge tid og energi på at skifte det selv, og så vil din nye skjorte også takke dig for at du holder den ren.

Sådan fungerer teknologien

Der findes flere forskellige Run Flat dæk på markedet, men de mest populære er modellerne der benytter en ekstra hård gummiring, som overtager når det oprindelige lag er punkteret, og et ”self-supporting” system, som benytter en forstærket sidevæg der bliver ved med at støtte din bil, selv ved punktering og lufttab.

Her på daek-outlet.dk har vi lidt af hvert når det kommer til Run Flat dæk, lige fra Nankang og Federal, til Goodyear og Michelin. Uanset størrelsen af dit dækbudget, kan du finde et Run Flat dæk der passer til dine behov.

Lad vores monteringspartnere klare udskiftning for dig

Hvis ikke du har mod på, eller tid til, selv at udskifte dine nye Run Flat dæk, kan du i stedet lade en af vores mange monteringspartnere gøre det for dig.

Det eneste du skal gøre er at finde en i dit lokalområde, ved at indtaste dit postnummer her: http://www.daek-outlet.dk/cgi-bin/stationssuche.pl og så ellers bestille en tid hvor du ønsker at få påmonteret dine nye dæk. Herefter bestiller du dine ønskede Run Flat dæk direkte til monteringspartneren, hvorefter de klarer opgaven for dig på den udvalgte dato – smart og simpelt.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.