Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Dæk til let lastbil

Dæk til mange forskellige situationer

Hvad end du kører i en varevogn eller en mindre lastbil, har vi de dæk du står og mangler. Vi ved at varevogne bliver brugt til alt mellem himmel og jord, men fælles for de fleste er at vognen tit er fyldt op med store eller små produkter, som skal fra A til B, eller proppet med udstyr til håndværkere og lignende.

En tung bil kræver nogle solide dæk der kan klare læsset, og stadig være sikre i både regn og slud. På vores lager finder du både billige og mere pristunge dæk til varevogne og små lastbiler, men de er alle designet til at klare et tungt læs. Forskellen ligger i ydeevnen, komfort og ekstra egenskaber såsom miljøvenlighed og støjniveau, men de kan hver især få dig nemt og sikkert til din destination.

Kendte og mindre kendte mærker

Har du et mærke som du altid køber frem for alle andre? I så fald kan du bruge vores søgeværktøj til kun at vise dæk fra Michelin, Goodyear eller en af de andre populære fabrikanter. Ønsker du derimod at spare penge på dine næste dæk til let lastbil, er det også muligt at søge efter bestemte dækstørrelser der matcher din bil. Når du så har fået din liste af dæk der passer i størrelsen, kan du sortere efter pris, og finde nogle der opfylder dine krav.

Var det noget med C dæk eller Run Flat dæk til let lastbil?

Hvis du ikke før har hørt om den smarte Run Flat teknologi, får du her en kort beskrivelse. Forestil dig at du er ude og køre på en grå og kold regnvejrsdag, og du pludselig hører et knald fra det ene dæk. Det viser sig at du har fået en punktering, og at du nu må trække ind til siden og skifte det ud med dit reservedæk. Når du endelig har fået skiftet dit punkterede dæk, og dit tøj er blevet godt gennemblødt og plettet på grund af snavs, skal du forbi et værksted der kan reparere dit dæk.

Hvis du ikke synes ovenstående lyder særlig rart, kan du i stedet købe Run Flat dæk i store størrelser her på daek-outlet.dk. Med disse praktiske dæk kan du nemlig køre videre på en punktering, og i stedet få dit lokale værksted til at klare problemet for dig, i stedet for at skulle stoppe op i vejkanten og skifte det selv. Vi har også et godt udvalg af C-dæk, der har en ekstra høj belastningsevne.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.