Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus
Dæksøgning
Bredde
Højde
Diameter
Reifen Finden
Læs værdierne på det aktuelle dæk 

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Super let bestilling
Icons-a
Vælg størrelse
Icons-b
Vælg dæk
Icons-c
Bestil

Vælg sommerdæk hvis sikkerhed er en høj prioritet

Kører du for tiden rundt på sommerdæk, eller foretrækker du helårsdæk til kørsel året rundt? Der kan være mange fordele ved at benytte helårsdæk frem for sommerdæk, da du blandt andet skal bruge mindre tid på at skifte dem, men hvis du ønsker den bedste sikkerhed du kan få, er sommerdæk det eneste fornuftige valg.

Alle sommerdæk, lige fra de billigste til de dyreste, er produceret til kørsel i de varmere måneder. Benytter du for eksempel vinterdæk om sommeren, vil du have et dårligere vejgreb og længere bremselængder, ligesom du ville have det med sommerdæk om vinteren.

Mere komfortable sommerdæk

Derudover har sommerdæk også flere valgmuligheder når det gælder kørselsglæde. Mange producenter har nemlig lavet sommerdæk der er lydsvage, og som gør selv de længste ture til en mere rar oplevelse. Der findes mange forskellige sommerdæk, hvor producenter enten har valgt at prioritere komfort, miljøvenlighed, kørselsglæde eller sikkerhed, og uanset hvad du foretrækker, får du god værdi for pengene her på daek-outlet.dk.

Vi har også gode priser på sporty sommerdæk, der er specifikt designet til hurtige biler, hvor sikkerhedsniveauet er en tand eller to højere, på grund af de voldsomme hastigheder. Med disse dæk er din bil godt placeret på vejen, selv ved kraftfulde accelerationer og hurtige tophastigheder. Sidst men ikke mindst findes der også balancerede sommerdæk, der har lidt af hvert at byde på. Disse dæk er slidstærke, billige i drift og rare at køre på, uden at være blandt de bedste på nogle af områderne.

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.