Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Kompletdæk: Stålfælge med Helårsdæk

Her kan du finde stålfælge pakket som et sæt med vinterdæk til alle almindelige biler, SUV'er, off-roaders, varevogne og lette erhvervskøretøjer, afbalanceret og monteret, klar til at blive monteret på dit køretøj.

Du bedes være opmærksom på at alle biler godkent til brug i EU efter 1. november 2014 skal være udstyret med dæktryk-overvågningssystemer (TPMS). Hvis din bil allerede har en aktiv TPMS, kan du købe dæk der allerede er monteret på stålhjul med en sensor der er programmeret til din bil.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

En praktisk løsning

Hvis ikke du gider at skifte dæk to gange om året, bør du kigge nærmere på vores udvalg af helårsdæk. Disse dæk er både praktiske og sikre i al slags vejr, og køber du dem som del af vores kompletdæk, stålfælge med helårsdæk, er der yderligere penge at spare. Vores kompletdæk kombinerer kvalitetsdæk og fælge i én pakke, hvor vi sørger for at det hele er afbalanceret og køreklart. Det eneste du skal sørge for at gøre, når du modtager dine nye stålfælge med helårsdæk, er at kigge forbi din lokale mekaniker og få ham til at udskifte dine nuværende hjul med de nye. Du kan også klare opgaven hjemmefra, men vi anbefaler altid at gå en professionel til at klare opgaven – bare for at være på den sikre side.

Michelin og andre store fabrikanter

For at gøre det så attraktivt for så mange mennesker som muligt, tilbyder vi dæk fra Michelin og Goodyear, som er mærker fortrukket af kvalitetsbevidste forbrugere, mens vi også har billigere dæk til besøgende med mindre dækbudgetter – kort sagt noget for enhver smag. Vi kan ud over stålfælge med helårsdæk også tilbyde alufælge, vinterdæk og sommerdæk fra alverdens fabrikanter, alt sammen med den hurtige levering du altid kan forvente på daek-outlet.dk.