Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Komplette hjul: Alufælge med sommerdæk

Her finder du Alufælge med sommerdæk til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Det er muligt at din bil ikke er med på listen. Skulle dette være tilfældet, bedes du venligst meddele det til os. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 3-5 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Kompletdæk, en praktisk og billig løsning

Skal du bruge et eller flere alufælge med sommerdæk til bilen? I stedet for at købe dem hver for sig, og så ellers håbe at de passer i størrelsen, er der penge og tid at spare ved at købe dem i én samlet pakke. Vi kalder løsningen for kompletdæk, og vi mener selv at en pakkeløsning som denne ofte er det bedste valg for mange bilister. Ligesom dæk bliver fælge også slidt i takt med at tiden skrider frem. Bor du i byen eller parkerer du altid ved kantsten, har dine fælge muligvis flere skrammer end gennemsnittet, og så kan det lige så godt betale sig både at udskifte alufælge med sommerdæk. Hvad end du er til klassiske fælge eller et mere sporty look, har vi dét du står og mangler.

Hurtig levering af både fælge og dæk

Da vores besøgende ofte har vidt forskellige præferencer, har vi sørget for at købe godt ind af alverdens alufælge med sommerdæk. Vores store udvalg giver dig rig mulighed for at vælge et bestemt design, model eller mærke, som du foretrækker frem for resten. Vi har blandt andet Continental og Michelin dæk blandt vores kompletdæk, som snildt kan kombineres med både stålfælge og alufælge.

Skulle du også have brug for dæk til vinterhalvåret, finder du her på daek-outlet.dk et alsidigt og billigt udvalg af spændende vinterdæk. Vores hjul er som sagt dækket af vores hurtige levering, så uanset hvor i landet du bor, vil du modtage dine nye alufælge med sommerdæk lige så snart vi har fastmonteret dem på værkstedet.