Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

Lastbilsdæk

Unikke fordele og styrker

Find faste og lave priser på vores store udvalg af fremragende lastbilsdæk, som hver især har deres fordele og styrker. Ved at vælge et mærke af god kvalitet, når det gælder lastbilsdæk, kan du altid føle dig sikker bag rattet i din lastbil. De rette dæk giver dig total kontrol i al slags vejr, og kører du ofte under dårlige vejrforhold, vil et ordenligt sæt af lastbilsdæk være som sendt fra himlen. En lastbil som kommer i problemer mens den er oppe i fart, kan skabe markant større problemer, sammenlignet med en personbil, men den usikkerhed kan du nemt rette op på.

Modeller fra de helt store på markedet

På vores lager har vi gjort det nemt for dig og vores andre besøgende at finde lige præcis de dæk I søger, fra Michelin, Goodyear, Bridgestone og andre fabrikanter. Er du i tvivl om hvilket mærke eller model du skal vælge, er du velkommen til at læse om det enkelte dæk her på siden, eller eventuelt besøge Google i en kort stund, som kan hjælpe dig hen på fabrikantens officielle hjemmeside, hvor der altid står en masse spændende oplysninger om deres dæk.

Når du så har fundet det dæk du ønsker, kan du i de fleste tilfælde finde det her på daek-outlet.dk. Vi gør vores ypperste for at tilbyde lave priser året rundt på sommerdæk, vinterdæk og fælge, og med 30 dages returret, har du rig mulighed for at aflevere dine lastbilsdæk tilbage, hvis ikke de lever op til dine forventninger.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde lastbildæk (over 10 stk.), beder vi dig venligst sende en e-mail til: lastbildæk@delti.com

Lave priser på dæk:

  • Vores kunder har erfaret, at dækkene på www.daek-outlet.dk koster cirka 25% end hos andre dækforhandlere
  • Vores dækpriser er inklusiv moms, emballage og forsendelse indenfor Danmark