Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus

All Terrain dæk

Et dæk der kan lidt af hvert

Den største forskel på almindelige dæk og All Terrain dæk er uden tvivl trækkraften. Hvor almindelige dæk til personbiler har store problemer i mudder og ujævnt terræn, fræser biler med All Terrain dæk igennem uden at miste pusten.

Hvis du ofte skifter mellem kørsel på almindelige veje og jordstier, kan det derfor være en god idé at investere i nogle solide All Terrain dæk. Med disse dæk på bilen kan du komme igennem det dybeste mudder og det blødeste sne, uden at miste kontrollen over din firhjulstrækker.

Andre fordele ved All Terrain dæk

Det er ikke kun trækkraften der adskiller traditionelle dæk til personbiler med All Terrain dæk. Da dækkene er lavet til at du kan køre gennem al slags terræn, er de også robuste til fingerspidserne. Kvalitetsdæk i denne kategori lader sig ikke gå på af bump i vejen og slag fra terrænet, og du vil ikke opleve en punktering få minutter efter du har forladt hovedvejen, blot fordi du er stødt på en lille bakke.

Takket være unikke teknologier er mange All Terrain dæk også godt udrustet til at tackle punkteringer fra skarpe sten og lignende. Dækkene er simpelthen så hårdføre, at stenene nærmest preller af, i stedet for at punktere og dermed ødelægge din køretur.

All Terrain dæk fra Goodyear

En af de mærke vi har her på daek-outlet.dk når det kommer til All Terrain dæk er Goodyear. Goodyear har længe udviklet off-road dæk til store og små firhjulstrækkere, og mange af deres dæk benytter innovative teknologier, der både gør dine køreture mere behagelige og sikre.

En af disse teknologier er lavet i samarbejde med Dupon Kevlar, som blandt andet er kendt for at lave skudsikre veste. Helt så dramatisk bliver det ikke med deres Layer teknologi, som er designet til at være ekstra hårdfør, og til at absorbere lyden fra vejen under din bil, som resulterer i mindre støj på både vej og ude i naturen. Goodyear All Terrain dæk benytter blandt andet også en teknologi ved navn Durawall, som beskytter dækkets sidevægge mod revner og skader fra sten og grene på jorden. Du kan finde off-road dæk fra Goodyear, samt mange andre producenter, lige her på siden.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.