Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
OK

Snekæder personbil

Bredde
Højde
Diameter
Reifen
Topseller
DeltiGrip Deltigrip eco - Quality Snow Chain for your car
DKK 226
DeltiGrip Deltigrip MATIC 80 - Quality Snow Chain for your car and SUV
DKK 358
DeltiGrip DeltiGrip - Snow Chain Semi-Automatic
DKK 508

Er snekæder lovlige i Danmark?

Det er ikke tit man finder snekæder rundt omkring på bilerne i Danmark. Derfor kan man godt være lidt i tvivl om hvorvidt de overhovedet er lovlige eller ej, for burde flere bilister ikke bruge dem, nu hvor de virkelig hjælper på kørsel i sne og på is? Først og fremmest kan vi lige nævne at snekæder er fuldt ud lovlige i Danmark, så længe de er lavet på en sådan måde, at de ikke ødelægger vejen du kører på.

Størstedelen af vores snekæder er også velegnede til kørsel på vej, hvilket betyder at de ikke laver nogen former for skader, uanset om du kører på motorvej, landevej eller er inde i byen. Du kan derfor trygt købe de snekæder du foretrækker, velvidende om at de er fuldt ud lovlige.

Derfor er snekæder relativt sjældne i Danmark

På grund af vores suveræne vejnetværk her i landet, er der ikke mange der benytter snekæder på deres bil. Derudover får vi kun en lille håndfuld virkelig dårlige vinterdage i landet, hvor vejene er dækket af så meget sne og is, at kommunerne ikke har mandskab eller salt nok til at gøre vejene mere sikre at køre på. På disse dage er det fornuftigt at bruge snekæder på bilen, og det er da også mest på farlige vinterdage, at man ser flest snekæder i trafikken.

Snekæder hvis du skal på skiferie eller lignende

Har du planer om at køre igennem Europa eller nordpå for at tage på kør selv skiferie, kan der være gode grunde til at købe nogle solide snekæder inden du tager afsted. Skiresorts og bjergområder har ofte farligere veje end vi har herhjemme, da der trods alt er tale om høje bakker og bjerge. Derfor vil snekæder holde dig mere sikker, da kæderne giver dig et mere fast vejgreb på både sne og is.

Selv billige snekæder giver et højere niveau af sikkerhed op og ned af bakker, hvis de er delvist eller helt dækket af sne eller is, men ønsker du det bedste af det bedste, har vi også snekæder fra øverste hylde her på daek-outlet.dk.